Med SES kan du sidde i ro og mag derhjemme og lære det samme som på et tredages kursus. Om SES →

Sara fortæller, hvad du får ud af at deltage, og hvad det kræver af dig.

Tak for din interesse

Samarbejde efter Skilsmisse (SES) er udviklet for at hjælpe nyskilte med at håndtere de udfordringer, som ofte følger med en skilsmisse. SES er desuden en del af et forskningsprojekt, som har til formål at undersøge effekten af løsningen og indsamle værdifuld viden, som kan komme skilsmissefamilier til gode.

Af forskningsmæssige hensyn er det i første omgang kun personer, som efter den 1. november 2015 bliver skilt eller separeret via Statsforvaltningen, der har adgang til SES. De modtager en invitation og et link sammen med skilsmissebevillingen. Har du ikke modtaget en invitation med skilsmissebevillingen, kan du ikke tilmelde dig eller se tilmeldingsknappen.

Senere er det målet at give alle der oplever en skilsmisse eller et samlivsbrud adgang til SES, men først skal vi have undersøgt effekten. Vi håber på din forståelse herfor.

Skriv gerne en mail til support@samarbejdeefterskilsmisse.dk, hvis du ønsker at modtage besked, når løsningen bliver tilgængelig for alle.

Se filmen, eller klik på Om SES for at få uddybende information.

BRUG FOR HJÆLP?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os via e-mail. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

SKRIV TIL OS HER →

Alle oplysninger behandles fortroligt og anvendes udelukkende anonymt og i forskningsmæssig sammenhæng. Skriv til support@samarbejdeefterskilsmisse.dk, hvis du har brug for hjælp